Schiphol op de hak genomen

Een stel vrienden, op weg naar Schiphol, hadden een aantal namen op verschillende A4-tjes meegenomen. De namen waren op officieel briefpapier geschreven. Het waren memo's met daarin de tekst: "Beste X, wil je de heer die-en-die en de heer die-en-die ophalen op Schiphol om zo-en-zo laat?" Met de hand schreven ze er een vluchtnummer bij die de laatste 40 minuten was binnengekomen. Een vlucht uit een verre bestemming, iets waar je onuitsprekelijke namen kunt verwachten.

Ook waren de vrienden keurig in pak gekleed en hadden ze een badge met hun naam erop. Zo leken ze op chauffeurs die een bepaald bedrijf vertegenwoordigde en hielden een bordje met een desbetreffende naam omhoog.

De eerste van de vrienden liep naar een informatiebalie en zei dat hij graag iemand omgeroepen wilde hebben die ze mogelijk gemist hadden. Hij deed alsof hij de naam niet kon uitspreken en handigde het papiertje met daarop de naam over aan de informatiemedewerker die het vervolgens via de luidspreker over Schiphol omriep.

Het volgende kwam uit de speaker van Schiphol:

De namen: Klinkt als:
Arheddis Varkenjaab and Aywellbe Fayed I hate this fucking job, and I will be fired
Arhevbin Fayed and Bybeiev Rhibodie I've just been fired, and bye-bye everybody
Aynayda Pizaqvick and Malexa Kriest I need a piss quick, and my legs are crossed
Awul Dasfilshabeda and Nowaynayda Zheet Oo-ah, that feels better and now I need a shit
Makollig Jezvahted and Levdaroum DeBahzted My colleague just farted, and left the room, the bastard
Steelaygot Maowenbach and Tuka Piziniztee Still, I got my own back and took a piss in his tea