De Befteling

Iedereen is wel eens in de Befteling geweest. Je weet wel dat sexpark bij Kutsheuvel. Als je er nog nooit geweest bent zou ik dit maar eens lezen, want hier volgen de attracties die zeker de moeite waard zijn.

De Cliton en de Penisus zijn twee achtbanen waarin je in alle standjes op en neer en heen en weer wordt geslingerd in een heel rap tempo. Er zijn echter ook kalmere attracties in het park aanwezig. Zo heb je bijvoorbeeld de Natte Droomvlucht of het Fatal Morgasme waar de meesten toch wel aan hun trekken komen. Anderen vinden de Bobsnee echt het ultieme hoogtepunt. Voor mensen met een sterke maag is er een nieuwe attractie, namelijk Villa Vulva, die alles op zijn kop zet. Als je geen kleine kinderen bij je hebt kun je nog een bezoekje brengen aan de Spookslet. Ze is alleen jammergenoeg wat verouderd. Wat wel erg leuk voor de kinderen is, is het Rode Lampen Carnaval, waarin je alle roze buurten ziet van verschillende landen.

Ook het Odolhof is erg col-md-nend, maar alleen voor onder de 1,20 meter. Wat minder aan lengte gebonden is vind je in het sprookjesbos. Hier worden alle sprookjes getoond van Roodkwakje tot De Kut Van Vrouw Holle en van Witsneetje En De Zeven Geiltjes tot Doornvoosje. Als je bij Ezeltje Trekje nog een donatie doet krijg je er ook nog eens een mooie dukaat voor terug. Minder spectaculair, maar toch de moeite waard, zijn de Originele Schaalmodellen Van Antons Pik.

Echter, na sluitingstijd komt het hele park pas echt tot leven. Helaas komen we hier maar weinig van te weten. We weten alleen dat Piknokkio een verhouding heeft met Grietje. Er zijn zelfs geruchten dat Grietje 's avonds naakt bij Piknokkio op zijn gezicht gaat zitten en dan keihard roept: "En nou liegen kreng!"

Al met al is het een gezellig dagje uit in de Befteling voor het geihele gezin! Dus tot ziens in de Befteling bij Kutsheuvel.

Binnenkort op deze site: Pornopark Schaamharen!